ЦСКА ще победи Левски в голямото дерби от Първа лига, но "сините" вървят на прав път. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"ЦСКА ще спечели с 3:1, не могат да ни изненадат. После ще започнат да ни уважават и няма да говорят, че това е Литекс. Този отбор е единственият отбор на ЦСКА", заяви бившият защитник пред нашата медия. "Левски обаче се развива в правилна посока. Слушам какво говори Даниел Боримиров и смело мога да заяви, че всички трябва да взимат пример от него. Той иска да върне на "Герена" юноши на клуба като Антонио Вутов. Това е пътят за отборите ни и за българския футбол", каза още Илиев.

Относно непрестанните спекулации, че ЦСКА ще уволни Стамен Белчев, той заяви: "В момента отборът играе добре и не разбирам защо се коментира тази тема. Направи две равенства с Лудогорец, ще победи за втори път Левски. Преди години разградчани изгониха Георги Дерменджиев и после го върнаха. ЦСКА ще повтори същата грешка, ако махне Белчев".

"На "Герена" и "Армията" определено трябва да се замислят защо изостават толкова много от Лудогорец. Това е срамно, трагично. Нека използват разликата за стимул и да повишат нивото си", завърши Майкъла.