Звездните попълнения на Левски – Габриел Обертан и Жорди Гомес, са приели офертите на "сините" заради лесните жени в София и Студентски град. Това заяви в шеговит тон анализаторът на Gol.bg Георги Илиев.


Очакванията към бившите футболисти на Манчестър Юнайтед и Барселона са огромни, но според Майкъла те няма да успеят да ги покрият.

"Щом са дошли тук, значи са приключили с големия футбол. България е екзотичен избор за тях, последен пристан в кариерите им. Само погледнете показателите им през последните години и си направете изводите. В София са заради момичетата и заведенията, така че Левски да не се хвали много", заяви Майкъла пред нашата медия.

През пролетта на 2017 г. Обертан игра за Уигън в Чемпиъншип. В едва 12 мача французинът вкара 1 гол, а "латикс" изпадна. Преди това 28-годишното крило носи екипа на Анжи Махачкала, където в 8 срещи отбеляза 1 попадение.

Преди да подпише с Левски пък Гомес се подвизава във втородивизионния испански Райо Валекано (12/0). От 2014 г. насам юношата на Барселона има отбелязани 10 гола в 74 мача – 4 за Съндърланд и по 3 за Блекбърн и Уигън.