Италианският специалист Делио Роси няма да успее да промени нищо в Левски. Това смята анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Бившият треньор на Лацио започва работа на "Герена" от утре, след като беше предпочетен пред Аврам Грант. "Няма да успее да оправи Левски. Нашият манталитет не е за професионалисти. Делио Роси е свикнал с нормални условия на работа, тук ще гледа футбол от махалата. Да дойде от Италия в България е все едно сменя Ламборгини с Фиат. Сериозните имена трудно виреят у нас. Същото казах за Габриел Обертан и Жорди Гомес и видяхте представянето им срещу Верея (0:2). Те взимат огромни заплати, а старозагорци ядат баничка за закуска", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той коментира и спортния директор на Левски Даниел Боримиров. "Напрекъснато защитаваше Николай Митов, но сега някой иска ли му мнението? Треньорските смени са работа единствено на спортния директор, но той беше прескочен. Това е достатъчно красноречиво за случващото се в Левски. Сега Делио Роси с право ще има извинения, ако нещата не му се получат. Не е водил подготовка, не познава играчите... Така не се работи. Все едно в строителството да не се допиташ до инженера", допълни Майкъла.