Лудогорец няма алтернатива, освен да отстрани литовския Судува в плейофите на Лига Европа. Това каза анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Легендата направи изказване в типичния си стил, след като заяви, че този сблъсък се явява поправителен тест за разградчани заради отпадането от Апоел Беер-Шева в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. "И сега Лудогорец трябва да внимава да не остане да повтаря класа", допълни бившият защитник.

Той все пак определи "орлите" като фаворит срещу Судува, но и подчерта, че в срещите на международната сцена силите са изравнени и може да се случи всичко. "Плюс е за Лудогорец, че вече игра срещу литовци (б.р. - Жалгирис, 5:3 общ резултат). Мачът довечера ще е тежък, но очаквам убедителна победа в дебюта на Димитър Димитров", поясни още Илиев.

Той за пореден път засипа Херо с комплименти относно треньорските му качества, след което коментира отсъствието на наказания Марселиньо. "Той е моторът на отбора, един от най-опитните и важни футболисти на Лудогорец. Още от самото начало пасна идеално в отбора и се превърна в лидер. На скамейката обаче има достатъчно добри играчи, които да го заместят. В Лудогорец няма титуляри и резерви, всички са от висока класа", завърши Майкъла.

Мачът на разградчани със Судува е тази вечер от 21.30 часа наше време и може да се проследи на живо в Gol.bg.