С всеки изминал мач в Първа лига ЦСКА показва все по-добра игра и започва да напипва верния ритъм. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Бившият защитник изрази увереност, че утре "червените" няма да имат проблеми срещу Витоша Бистрица на "Българска армия" и ще победят с разлика. "Това е съперник, който играе затворено, но всички играят така срещу ЦСКА. Видяхте го и на мача със Септември (1:0). "Армейците" започват да надграждат, новите попълнения вече се вписаха, има и дълга скамейка", каза още Майкъла.

"Единственият проблем е Лудогорец. Ботев Пловдив показа на финала за Купата на България и за Суперкупата как се побеждават разградчани. Време е и ние да го сторим. Отборът на Стамен Белчев върви добре и дано за следващия сезон отпадне наказанието за евротурнирите. Тази санкция подряза крилата на футболистите", каза още Илиев.

Накрая той похвали Стойчо Стоилов за цялостната му работа в нашия футбол. "Доказа се като отличен мениджър в Литекс, сега спазва тенденцията и в ЦСКА. Умее да намира много качествени играчи. Той и Методи Томанов са най-добрите в България на техните позиции", завърши Майкъла.