България няма да загуби от Швеция довечера. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла, който по стечение на обстоятелствата ще гледа световната квалификация в скандинавската страна.

"Лъвовете" приемат един от най-неудобните си съперници тази вечер от 21.45 часа и мачът на стадион "Васил Левски" може да се проследи на живо в нашия сайт. "Прогноза? Хикс, едно, няма да загубим", отсече Майкъла. "Очаквам отговорна игра и да поправим грешната стъпка от Беларус. Представяне се добре със силните съперници и днес ще е така. Лошото е, че публиката изгуби интерес и няма да има много фенове по трибуните", каза още бившият защитник.

Относно избора на селекционера Петър Хубчев да не повика Николай Бодуров, Светослав Дяков и други сериозни имена за квалификациите, той заяви: "Единствено той преценява на кои играчи ще разчита. Това е неговото решение и трябва да го подкрепим. Слушах изказванията му преди срещата и е абсолютно прав в това, което казва. Нашите трябва да играят на 120%, за да спечелим", добави Илиев.

Накрая той заяви, че в момента е в Швеция, където съчетава бизнес със среща със стари приятели. "Разузнах ги (смее се). Ще се съберем в една хубава къща и ще гледаме мача. Има и македонци, които ще викат за нас", завърши Майкъла.