Лудогорец няма да победи Левски в утрешното дерби между двата отбора на стадион "Георги Аспарухов". Това прогнозира анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Според него сблъсъкът на "Герена" ще завърши наравно или с домакински успех, защото в момента всичко при "сините" се развива отлично. "Неприятно ми е да го кажа, но това е истината. Левски прави страхотна селекция, която започна с Делио Роси. Той преобрази отбора. Всички футболисти си знаят мястото и задачите на терена и ги изпълняват стриктно. Играят с 30-40% повече, отколкото при Николай Митов. Той също е добър специалист, но успехите са съвкупност от много фактори", заяви Майкъла.

Той каза още, че Лудогорец вече е пренаситен от успехи и повечето от състезателите на шампионите нямат мотивация да играят в Първа лига. "Ако мачът беше европейски, всичко щеше да е различно", добави легендата на ЦСКА.

Накрая той не пропусна да се пошегува и с липсващата козирка на Сектор "А" на "Герена". "Левски ще има един голям проблем – дъждът! Феновете ще са в дилема дали да отидат на мача. Красимир Иванов върши чудесна работа до момента, но ще му дам един съвет. Нека купи евтини дъждобрани от Китай и да ги подарява с билетите. Ако не, ние имаме излишни, червени на цвят и ще им услужим", каза с весел тон Майкъла.