ЦСКА признава с ръка на сърцето, че под ръководството на Делио Роси Левски играе много силно. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Легендата на "червените" добави, че при вчерашното гостуване на Ботев Пловдив, "сините" са демонстрирали чудесен футбол и единствено вратарската грешка на Александър Любенов е причината за обрата на "канарчетата" от 0:1 до 2:1. "Ако не беше този момент от мача, Ботев нямаше как да вкара. Левски се представяше страхотно и не се виждаше как ще допусне гол. От ЦСКА сме честни хора и им го признаваме. Радваме се, че се играят силно, но и в същото време губят. През 1994 година Бог беше българин, вчера беше пловдивчанин. "Сините" бяха класа, но загубиха. Съболезнования...", добави още Майкъла.

Той засипа и със суперлативи Делио Роси за изказването му след поражението в Коматево. Италианският спец защити Александър Любенов и заяви, че загубата не се дължи заради неговата грешка. "Тези думи показват колко голям професионалист е. Прави му чест, че защити вратаря и не си изми ръцете с него", завърши Илиев.