Лудогорец няма да загуби гостуването си на Истанбул ББ в среща от група С на Лига Европа. Това прогнозира анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Мачът на стадион "Фетих Терим" започва в 20.00 часа наше време, а в състава на турския гранд личат имената на един куп известни футболисти – Гаел Клиши, Емре Белезоглу, Гьокхан Инлер, Елжеро Елия, както и Емануел Адебайор, който през кариерата си е играл в Арсенал, Реал Мадрид, Тотнъм и др.

"Лудогорец го очаква много тежък мач, но няма да загуби", заяви Майкъла пред нашата медия, след което обоснова прогнозата си. "Димитър Димитров ще затвори отбора и ще разчита на бързи контри – едно от най-силните оръжия на разградчани. Лошото е, че Марселиньо няма да играе, той е моторът на Лудогорец", добави Илиев.

Той каза още, че футболистите на "орлите" са наясно, че това са най-важните срещи през сезона и точно те могат да им донесат трансфер в западен клуб. "Тези мачове продават, не срещу Витоша Бистрица, Септември и т.н.. Това е мач за пари, а Истанбул ББ е интересен отбор, който може да изненада всеки", добави Майкъла.

Накрая той коментира и бившия ас на Лудогорец Жуниор Кайсара, който тази вечер ще се изправи срещу разградчани. "На терена няма приятелство, сега е враг. Бъдете сигурни, че той ще се хвърли най-здраво", завърши Илиев.