Само големи имена като Христо Стоичков и Димитър Бербатов могат да доведат световни легенди в България. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод шоуто, което носителят на Златната топка за 1994 година организира в Стара Загора на 20 септември.

"Всички трябва да го подкрепим. Вчера говорих с Красимир Балъков и той е на мнение, че ни очаква грандиозен спектакъл. Трябва да оценим труда на Стоичков и да се радваме на шоуто", добави легендата на ЦСКА.

В срещата между отбора на Стоичков и Дрийм тима на Барса ще участват куп известни имена, сред които Мигел Анхел Надал, Георге Попеску, Георге Хаджи, Людовик Жюли, Ерик Абидал, Джанлука Дзамброта, Роналд де Бур и много други.

Организаторите пък са приготвили уникален спектакъл с над 150 участници, Стадион "Берое" ще посрещне едни от най-големите имена в света на футбола с богата музикална и танцова програма, включваща великолепни родни артисти. Подготовката за супершоуто тече с пълна сила, като всички специални гости усилено репетират, съобщават организаторите.

Във въздействащия спектакъл участие ще вземат музиканти и танцьори от фолклорен ансамбъл "Загоре" – емблема на "града на липите", които ще развълнуват публиката с магията на тракийския народен танц и музика. На зеления терен ще излязат още неповторимите солисти от Старозагорската опера, за да вдигнат адреналина на всички гости на събитието с впечатляващо изпълнение. Екипът зад мащабния проект е предвидил още редица изненади, специални гости и гарантирани емоционални моменти.

Водещ на грандиозното футболно шоу е един от най-популярните и обичани български актьори Станимир Гъмов, който е родом от Стара Загора. Режисьор на феноменалния спектакъл на 20 септември е Борис Радев, който година и половина след невероятния успех на "50 години номер 8", отново ще превърне звездното събитие в истински празник за града.

Събитието "Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков", част от "Стара Загора - Европейски град на спорта", е на 20 септември 2017 г. на стадион "Берое", гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа.

Футболистите, които на 20 септември ще играят за Дрийм тийма на Барселона:

Хесус Ангой

Витор Баия

Мигел Анхел Надал

Патрик Андерсон

Фредерик Дею

Джанлука Дзамброта

Ерик Абидал

Фернандо Коуто

Луис Карерас

Георге Попеску

Хуан Карлос Родригес

Андони Гойкоечея

Гилермо Амор

Людовик Жули

Гайска Мендиета

Едгар Давидс

Симао Саброза

Роналд де Бур

Георге Хаджи

Луис Гарсия

Хулио Салинас