ЦСКА да не се надява да получи дузпа в мач от Първа лига. Това заяви анализаторът на Gol.bg и легенда на "червените" Георги Илиев-Майкъла.

Той се изказа критично относно съдийските решения в срещите на "армейците" и смята, че положението ще стане още по-страшно. "Не само дузпи, но скоро ще отменят и чисти голове. ЦСКА няма право на дузпи. Ще ги получава само в контроли. Ето, сега уреждат спаринг по време на паузата за световните квалификации и там ще им дадат не един, а два наказателни удара", заяви бившият защитник, след което се обърна директно към спортния директор на клуба Стойчо Стоилов.

"Съдиите не помагат на ЦСКА и не е нужно. Бием наред с 3:0, 4:0 и не ни трябват дузпи. И БФС не е виновно за това", беше обръщението към Стоилов, след което продължи. "Сега се хванах на бас с Красимир Балъков, че ще спечелим срещу Етър във Велико Търново с два гола разлика и без дузпи. Победната ни серия ще продължи и сме фаворити за титлата. Вече подарихме две на Лудогорец и им стига толкова. Отборът играе отлично, но най-добрият трансфер на ЦСКА се казва Гриша Ганчев. При него всичко е професионално", завърши Майкъла.