Националният отбор на България ще победи Франция в утрешната световна квалификация, благодарение на новата база в "Бояна". Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Нашите приемат големия фаворит в Група "А" в София от 21.45 часа и според бившия футболист, който е врял и кипял в подобни напечени сблъсъци, "лъвовете" ще продължат с добрата си домакинска серия в този цикъл. "За Франция ще е успех да спечели точка в София", отсече Майкъла пред нашата медия, след което обоснова мнението си. "Това е мачът за момчета ни. Ако искаш да пробиеш във футбола, трябва да побеждаваш големите отбори. Какво по-хубаво от това да се изправиш срещу подобни звезди? Голям кеф е. Не струваме колкото единия крак на Килиан Мбапе, но парите не играят на терена", продължи Илиев.

"Откакто имаме новата база, самочувствието на България е различно. Преди националният беше бездомен, луташе се, а за хората е много важно къде живеят, с какво се хранят. Вече имаме чудесен дом, който не отстъпва по нищо на тренировъчните игрища на Франция, Холандия, Швеция. Като тях караме хубави коли, даже нашите са по-лъскави и следва да ги бием и на терена. Сторихме това с холандците и шведите, сега идва ред на французите", добави Майкъла.

В класирането "петлите" са лидери със 17 точки, следва Швеция с 16, Холандия с 13, а ние сме с 12 т. Аутсайдерите Люксембург и Беларус са на дъното с по 5 т.