Скандалът между Наско Сираков и Кирил Домусчиев е твърде пресилен от медиите. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла относно словесната престрелка между двамата.

Президентът на Лудогорец вчера нарече "абсурдни" твърденията, че Вълка ще се кандидатира за президент на БФС и добави: "Кой стои зад кандидатурите на Наско и Любо? Кръгът "Царско село" и определени президенти на клубове, естествено. Все пак не сме паднали от Марс". Голмайстор №1 в историята на "сините" не му остана длъжен и чрез Facebook обвини Домусчиев, че купува титлите на Лудогорец и заяви, че финансовият благодетел на Лудогорец никога няма да го настигне.

"Какъв скандал? Това са двама много успели души в коренно различни сфери", коментира Майкъла пред нашата медия. "Домусчиев е успял бизнесмен, милиардер, Наско Сираков беше великолепен футболист и е легенда. Домусчиев доказа на всички ни, в това число влизам и аз, как да се печелят пари от футбола. Обгради се с правилните хора, има великолепен мениджмънт. Не трябва да има такива дрязги", добави Илиев.

Относно думите на Наско Сираков, че в Лудогорец има много чужденци, Майкъла каза: "Кажете кой български футболист да вземе. Просто нямат нужната класа, нивото ни е ниско", завърши той.