ЦСКА не се нуждае от Ивайло Петев за нов треньор. Това смята анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.


Той посочи три имена, които са много по-подходящи от бившия национален селекционер за заместник на Стамен Белчев. Това са Любослав Пенев, Стойчо Младенов и Красимир Балъков. "ЦСКА се нуждае от голям лидер, който да поведе отбора, да го изправи на крака, защото в момента играта е безобразна. Нивото е много ниско щом на "Българска армия" идва Ботев Враца и те надиграва до 60-ата минута. Това е парадокс", добави Майкъла.

В момента Любо Пенев е начело на втория отбор на Валенсия, докато Стойчо Младенов води казахстанския Кайсар. "Това не е проблем, договори се прекратяват. Петев е добро, сериозно момче, но ЦСКА има нужда от голяма фигура", добави Илиев.

Той отново не пропусна да критикува Белчев за смяната на Манолев в дербито срещу Левски (2:2) и заяви, че "сините" са се радвали на равенството все едно са вдигнали сватба. "ЦСКА е зависим от Фернандо Каранга и Манолев. Първият е 90% от отбора, голмайсторът. Вторият е големият лидер на терена. Без двамата ще падаме и от отбори от трета дивизия", завърши Майкъла.