Анализаторът на Gol.bg – Георги Илиев-Майкъла коментира победата на ЦСКА с 2:1 над Лудогорец в Разград в голямото дерби от 15-ия кръг на Първа лига.

Той заяви, че съдийската бригада, начело с Драгомир Драганов, едва не е опорочил сблъсъка. Според легендарния защитник на "червените", гостите не са получили чиста дузпа, която е трябвало да бъде придружена с червен картон на Сисиньо.

Положението беше в заключителните минути на двубоя и не повлия на изхода му. "Съдийството беше безобразно", добави Майкъла. "ЦСКА отиде още от 1-ата минута за победа, Лудогорец очакваше сами да се победим. Стамен Белчев надигра Димитър Димитров-Херо тактически. Беше се подготвил много добре за мача. Това беше най-доброто представяне през сезона за "червените" и най-слабото за разградчани", допълни Илиев.

Той коментира и изказването на помощника на Херо – Петър Колев, който заяви, че натрупаната умора си е казала думата. "Това е несериозно. Лудогорец има играчи за три равностойни отбора. Струват 50 милиона лева, а ЦСКА 5 млн. лв", завърши Майкъла.

С успеха "армейците" съкратиха изоставането си на "орлите" на 2 точки и интригата за титлата отново е жива.