Поздравявам Левски да спечелената точка срещу Витоша Бистрица. Това заяви на шега анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод грандиозната издънка на "сините" от вчера.

На националния стадион "Васил Левски" новакът в Първа лига измъкна изненадващо 0:0, въпреки че в края на първото полувреме 26-кратният шампион на България спечели дузпа, изпусната от Жорди Гомес. "Нямаше никакъв наказателен удар", отсече Майкъла пред нашата медия.

"След почивката Холмар Ейолфсон направи суплекс в наказателното поле, но не последва нищо. Безобразно представяне на Левски. След мача слушам интервютата. Казаха, че са стояли добре на терена. Ако българин им беше треньор, вече да са го изгонили с шутове от "Герена", добави Майкъла.

Той коментира и ръководните промени в Левски. "Сините" закриха длъжността "спортен директор", а на Даниел Боримиров, който я заемаше, беше предложен друг пост в клуба, но той още не е приел. "Къде сте виждали спортен клуб без такава позиция? Защо сменят почтен човек като Боримиров, който обожава Левски? Това е голяма грешка, но си имат ръководство и не искам да ги коментирам", завърши Илиев.