Звездата на Левски Габриел Обертан е най-титулуваният футболист, играл някога у нас, заради което мястото му е в ЦСКА. На това мнение е анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.


Той смята, че бившият играч на Манчестър Юнайтед няма да напусне "сините" през януари, каквито информации се появиха преди дни. "Има договор и няма да го продадат лесно. Все пак Левски може да изкара доста пари от него само заради името му. Обертан играе великолепно, той е най-добрият чужденец, идвал у нас. За това мястото му е в ЦСКА", заяви Майкъла пред нашата медия.

Той подкрепи собственика на 26-кратния шампион на България Спас Русев, който скастри отбора след издънката 0:0 с аутсайдера в Първа лига Витоша Бистрица. "Срамно е, че не можете да победите съперник, чийто годишен бюджет е колкото месечния на Левски", казал босът на "сините" пред Обертан и компания.

"Прав е да говори така. Това е мислене на голям бизнесмен. Все пак си дава парите и очаква резултати. Сега Левски е задължен да победи Верея. Всичко останало ще е смешно", каза Илиев по повод гостуването на старозагорци на "Герена" утре от 17.30 часа.

Бившият защитник направи и прогноза за визитата на ЦСКА на Локомотив Пловдив. "Фернандо Каранга се завръща и няма да им оставим шанс. Вече изчерпахме лимита си на грешки и сме без право на издънки. Очаквам победа с два гола разлика", завърши Майкъла.

Двата отбора се изправят един срещу друг в неделя от 15.30 часа.