София бе първата, която ме накара да видя, че не съм магаре, направих невероятни неща заради нея, изля душата си във филм Канибала.

Луис Суарес разказа за тъжното си детство и първите любовни трепети с настоящата си съпруга в документалната лента, която бе излъчена от уругвайския Канал 10.

"София ме насърчаваше да си пиша домашните и други неща. Започнахме да излизаме, когато бях на 15, а тя на 12. Скоро стана на 13 години, но не знаех точната й възраст.

Ходех пеша от Монтевидео до Сонимар. Разстоянието е около 21 километра, за да се срещна с нея", спомня си "лошото" момче. Влюбените обаче понасят сериозен удар.

Семейството на София се мести в Европа, за да си осигури по-добър живот. "Тя бе много важна за мен, но не можеше да се раздели с майка си и баща си. Не вярвах, че ще я видя отново заради финансовото ни положение".

"Трябваше да се разделим, но преди да отлети, цяла нощ бяхме заедно. После се прибрах, тръшнах се на кревата и плаках. Гледах и тетрадките, които ми бе оставила. Брат ми ме извади от това положение".

"Дойде и ме дръпна да ходим да ритаме", обясни Луис. Но чудото се случва. Големият му брат му дава 70 долара, за да стигне до Барселона и да се види със София. "Бях с бяла риза, а от вълнение ми потече кръв от носа.

Полетът бе много дълъг и изморителен. Чаках около 2 часа София да дойде и да ме вземе. Тогава се появиха полицаи и ме арестуваха, не знаех защо. Питаха ме къде живее приятелката ми. Казах - при родителите си. Но не знаех адрес.

Видях от самолета, че има планини и море. Обясних, че съм дошъл, за да им се порадвам. Добре, че отворих сака си. Там имаше пакет от леля й с подаръци за семейството. На него бяха написани адрес и телефон. Минаха 3 или 4 часа, обадих се. Оказа се баща й, който бе на работа. Той звънна на майка й и всичко се нареди.

Със София нещата бяха по-трудни. Летището в Барселона има три или четири ръкава. Тя започнала да ги обикаля един по един, за да търси своя Луисито. Като ме видя й стана лошо заради окървавената риза", разказа още Канибала.

Той си призна, че е бил трудно дете и не е изпитвал уважение към никой. "Майка ми даде една книга, в която учителите да пишат какво съм правил. Не помня какво точно имаше в нея, но поведението ми не бе добро. Семейството ми бе бедно, но винаги имахме какво да ядем.

Никога не липсваше и месо на масата. Не знаете колко много значеше това. Не се срамувам, че започнах да работя още на 11 години. Ходех да поправям коли с дядо ми, за да помогна за финансите у дома. Майка нямаше да ми позволи подобно нещо, затова лъжех, че ходя при приятели на гости.

Тя работеше в магазин, а брат ми и баща ми готвеха и чистеха у дома. Ще помня винаги жертвите, които се правеха, за да мога да играя футбол. Освен това умея да ценя нещата повече от останалите. Не се притеснявам и да говоря за радостта си, че имахме месо всеки ден!", завърши новият идол на феновете на "Барса".