Сезонът в някои от големите европейски първенства завърши, а в други има един кръг до края. Шампионите вече са ясни а преди началото на трансферния пазар започват и слуховете за бъдещето на звездите. Championat.com ни представи най-горещите имена на Стария континент. Ето ги и тях:

Пог Погба, Ювентус

Къде може да отиде – Барселона, Реал, ПСЖ

Погба – най-желаният играч в цяла Европа, така че Ювентус има всички шансове да вземат една отлична сума за френския национал. Има луди, които са готови да платят между 80 и 100 милиона евро за един играч и ще е глупаво Юве да не ги вземе. Основната битка за Погба ще е между Реал и Барселона и изборът за звездата ще е труден.

Налице е и интерес от ПСЖ, които са готови да на всичко, за да преборят конкурентите, но отборът на Блан няма тази безупречна репутация на испанските колоси, които всяка година са големите фаворити в Шампионска лига.

Давид де Хеа, Манчестър Юнайтед

Къде може да отиде – Реал

Реал търси вратар на мястото на Касияс и в лицето на Де Хеа вижда идеалния вариант. Той е млад, изключително талантлив, вече има опит в голям клуб и в следващото десетилетие ще е основният страж на Испания. А когато Реал иска някого, обикновено го получава. Луис ван Гаал все още се надява да запази най-добрия вратар във Висшата лига, но Де Хеа не може да устои на изкушението. Утешението на Юнайтед е, че може да вземе добра сума за стража.

Пауло Дибала, Палермо

Къде може да отиде – Ювентус

Палермо винаги вади диаманти и сега наред е Пауло Дибала, който вкара 13 гола и направи 10 асистенции през сезона. Аржентинецът е сравняван с Меси. Ювентус вече постигна споразумение с Палермо, но от Интер не губят надежда, че ще го вземат под носа на „старата госпожа“. Но той вече призна, че иска в Торино.

Сами Кедира, Реал

Къде може да отиде – Ювентус, Шалке

Вече е ясно на 100%, че световният шампион напуска Реал като свободен агент. В последния месец той е замразен, въпреки че е здрав на 100%. Опциите пред него са Ювентус и Шалке. Именно германският национал може да се окаже заместникът на Пол Погба.

Рахим Стърлинг, Ливърпул

Къде може да отиде – Манчестър Сити, Арсенал, Челси

Беше идол, а сега всички фенове на Ливърпул го мразят заради безцеремонното му поведение. Ясно е, че всички английски грандове ще поискат Стърлинг, но Сити се явява като фаворит за подписа му. Алтернативите са Испания и Англия, но шансовете за това изглеждат доста утопични.

Антоан Гризман, Атлетико Мадрид

Къде може да отиде – Челси, Байерн

Челси може да продължи да взима най-добрите играчи на Атлетико, а новата цел е Гризман. През този сезон от регионална сила той се превърна в световна звезда. Конкурент за подписа му ще бъде и Байерн, където ще търсят подмладяване на състава. Гризман замени Рибери във френския национален отбор, защо да не стане така и в Мюнхен? Двамата са твърде различни играчи, но футболът не стои на едно място...


Андел Ди Мария, Манчестър Юнайтед

Къде може да отиде – ПСЖ, Байерн

Ди Мария не успя да разгърне потенциала си в Юнайтед и през следващия сезон може да играе в ПСЖ, ако има добра оферта за него. Французите не крият интереса си и вярват, че той може да се превърне в голямата им звезда. За Байерн са повече слухове, но се предполага, че Ди Мария няма да е лош заместник на Рибери.

Единсон Кавани, ПСЖ

Къде може да отиде – Манчестър Юнайтед, Атлетико Мадрид, Ювентус

Ибрахимович – тиранин и деспот, така че в ПСЖ уругвайският национал е абсолютно обречен да се превърне във величие. Но Кавани е способен на далеч повече и възрастта му ще помогне да вземе смислено решение за бъдещето си. Юнайтед е готов да го вземе на мястото на Ван Перси, а интересът от Юве датира от години. Атлетико Мадрид също иска да приюти Кавани.