Мис Национален отбор по футбол Радостина Тодорова не крие желанието си Ботев Враца да хвърли бомбата и да елиминира Лудогорец в днешния сблъсък между двата отбора в турнира за купата на България.

Родената във Враца красавица признава, че шансовете Ботев да стигне до сензацията са много малки, но въпреки това ще стиска палци на аутсайдера в двубоя.

"Реалист съм. Най-веро­ятно Лудогорец ще спе­чели. Но аз тайничко се надявам моите любимци от Ботев Враца да ги изненадат", сподели Радостина Тодорова пред вестник "Стандарт".

Все пак и "милионерите" от Разград ще се радват на подкрепата на хубавата българска, но това ще стане в мачовете им в Шампионската лига.

"С най-голямо удо­волствие ще отида на мача с Реал, Лу­догорец ми харесват много като отбор и на­чин на игра. При тях всичко е драматично - винаги всичко се случва в края на мачовете им. Винаги има огромно напрежението."

"Кристиано Роналдо не ме интересува. Страхотен футболист, но аз ще викам за нашите", допълни Мис национален отбор по футбол.