Наставникът на Монтана Ферарио Спасов обеща, че неговите момчета ще сторят всичко по силите си, за да се противопостяват на Левски в турнира за купата на България.

Монтана вече хвърли бомбата в първия кръг, когато елиминира ЦСКА. Срещу Левски обаче втородивизионният тим ще трябва да покаже класа в два мача.

"Продължаваме с емоциите. Доста емоционално беше отстраняването на ЦСКА на този етап, но сега се връщаме в реалността, защото това са два мача срещу един отбор, който излезе от това състояние, в което се намираше", сподели Спасов.

"Ние ще направим всичко възможно да се противопоставим на отбора на Левски, но нека да сме здраво стъпили на земята и да не говорим празни приказки."

"Просто ще ги изиграем двата мача и каквито сили, възможности и потенциал имаме, и вече от двата мача ще се види кой е по-добър."

"Срещу ЦСКА стана празник, защото беше една среща. А сега какъвто и резултат да се получи в първата среща, ние сме гости на "Герена" след това."

"Има много време до реванша, кой в каква форма ще бъде, в какво моментно състояние, всичко ще зависи в тези два мача. Така че предварително нищо не мога да кажа как ще изглеждаме в тези две срещи", добави специалистът.