Спортният директор на Монтана Михаил Мадански обяви, че е спокоен преди срещата-реванш от турнира за Купата на България срещу Левски.

Двубоят е утре от 16.00 часа на "Герена" и ще се следи пряко в Gol.bg. В първата среща Монтана взе страхотна победа с 2:0 и сега докосва 1/4 финалите на турнира.

„В никакъв случай няма да приемем отпадането като трагедия, в никакъв случай няма да се стремим с всякакви средства да продължим напред".

"За мен мачът с Левски е просто една среща, в която футболистите ни трябва да покажат на какво са способни”, каза още Мадански.

„Не казвам, че няма да се хвърлим срещу Левски. Напротив, ще играем с всички сили и способности, с които разполагаме. Но няма да правим трагедии от евентуално отпадане".

"Ние не отиваме на Герена като обречени, нито сме се предали предварително. Ще направим всичко възможно да продължим, но това не е наша фикс идея”, заяви Мадански пред "Дарик".

„Ние надиграхме Левски в първата среща, но това няма никакво значение за мача утре, защото „сините” ще излязат с всички годни титуляри, които имат на разположение".

"В Левски може би много добре си дават сметка, че това може би е мачът на годината за тях. Това е пътят им към Европа".

"Все пак като име Монтана не звучи толкова стряскащо, а психиката на играчите във водещите ни отбори позволява да играят по-добре срещу отбори каквито сме ние”, сподели Михаил Мадански.