Треньорът на Левски Стойчо Стоев прие спокойно равенството 1:1 с Хасково в среща-реванш от 1/4 финалите за Купата на България.

"Сините" се класираха за полуфиналите на надпреварата с общ резултат от двата мача 4:1.

"Протоколен реванш. Знаехме го и доста футболисти не взеха участие в тази мач. Все пак ни предстои доста по-сериозна среща в неделя срещу шампиона Лудогорец в Разград за първенство".

"Самият факт, че имахме сериозен аванс от София, не предразполагаше максимално усилие. Играта беше по-бавна, но не теренът тук не позволява по-бързи действия".

"А и когато трима основни футболисти излязат от състава, е нормално да имаш проблеми. Все пак нямаме толкова голямо качество на футболистите, които могат да ги заместят".

"Тази среща ми даде възможност да изпробвам някои нови варианти. Видях за себе си конфигурацията за срещата срещу Лудогорец като състав. Луис Педро е контузен и затова е в София".

"В рамките на 10-14 дни ще продължи неговото лечение. Всеки мач е важен за нас. Всичко може да се случи, но не мисля, че ще отпаднем от първата шестица".

"В България трудно може да се получи честна битка. Винаги има някой, който някой се стреми да направи нещо странично", каза Стоев.