Левски не отписва и дузпите като вариант за утрешния полуфинал с Лудогорец. Това призна треньорът Стойчо Стоев, който успя да измъкне 0:0 срещу бившия си тим в Разград.

"Стремя се да успокоявам момчетата. Преди един такъв мач всеки може да прегори. Този мач е важен за отбора. Както на футболистите, така и на мен ми се иска да отидем на финала".

"Уважавам съперника, след като съм бил там цяла година. Тренирахме дузпи, и това го има като вариант", призна още Стойчо.

"Настройката в момента е доста добра. Знаем, че се изправяме срещу най-добрия отбор в България. В джобовете на персонала и служителите ще отидат парите от билетите".

"Футболистите приеха това. Въобще не е имало несъгласие в отбора. Лудогорец може да не е достатъчно убедителен, но вече е изграден отбор. Дори да има някакъв регрес, това не значи, че са по-слаб отбор".

"Знаят важността на всеки мач. Със сигурност знаят какво ги чака на "Герена". Нямат с какво да ни изненадат. Предполагам, че и ние нямаме с какво да ги изненадаме".

"Мисля, че ще е оспорван мач. Надявам се ние да сме крайни победители. Пълните трибуни би трябвало да окажат позитивно влияние на футболистите", каза Стоев преди важния за "сините" двубой.

"Левски" не отписва и дузпите като вариант за утрешния полуфинал с "Лудогорец". Това призна треньорът Стойчо Стоев, който успя да измъкне 0:0 срещу бившия си тим в Разград. "Стремя се да успокоявам момчетата. Преди един такъв мач всеки може да прегори. Този мач е важен за отбора. Както на футболистите, така и на мен ми се иска да отидем на финала. Уважавам съперника, след като съм бил там цяла година. Тренирахме дузпи, и това го има като вариант", призна още Стойчо.

 

"Настройката в момента е доста добра. Знаем, че се изправяме срещу най-добрия отбор в България. В джобовете на персонала и служителите ще отидат парите от билетите. Футболистите приеха това. Въобще не е имало несъгласие в отбора. "Лудогорец" може да не е достатъчно убедителен, но вече е изграден отбор. Дори да има някакъв регрес, това не значи, че са по-слаб отбор. Знаят важността на всеки мач. Със сигурност знаят какво ги чака на "Герена". Нямат с какво да ни изненадат. Предполагам, че и ние нямаме с какво да ги изненадаме. Мисля, че ще е оспорван мач. Надявам се ние да сме крайни победители. Пълните трибуни би трябвало да окажат позитивно влияние на футболистите", каза Стоев преди важния за "сините" двубой.

Копирано от standartnews.com