Спортният директор на Левски Георги Иванов определи като "нелеп" начина, по който "сините" загубиха финала на турнира за купата на България от Черно море с 1:2 след продължения.

Столичани допуснаха изравнителен гол в добавеното време, а след това и второ попадение минута преди края, въпреки че играха с човек повече от 39-ата минута.

"Разочаровани сме. Загубихме мача по нелеп начин. Болно ни е, но какво можем да направим оттук-нататък. Левски винаги, когато загуби е трагедия, особено на финал".

"Не играхме много добре, но не бяхме и чак толкова зле. Имахме 4-5 положения, но не ги вкараме. В същото време допуснахме елементарни грешки в защита. Да ти вкарат по такъв начин в 92-ата минута", коментира Иванов.

"През цялата година имахме финансови трудности и игрови. И късметът днес ни обърна гръб. Изпуснахме ситуации и положения, които най-нормалното е да ги вкараме. Напрежението беше голямо. Във финал най-важна е психиката", допълни той.

"Най-лошото е, че разочароваме феновете ни. Те показаха невероятна подкрепа. Съжаляваме, че не успяхме да ги зарадваме", каза още той.

Той е категоричен, че старши треньорът Стойчо Стоев ще запази поста си. "Стойчо Стоев си върши перфектно работата до момента и нямаме причина да бъдем недоволни или критични към него", завърши Гонзо.