Кметът на Монтана Златко Живков беше бесен след загубения финал за Купата на България с 0:1 от ЦСКА. Той изсипа целия си гняв върху главния съдия на двубоя Станислав Тодоров. 

"Безспорно първите двайсет минути не стояхме добре. Би ни публиката на ЦСКА днес. Какво трябваше да направи Галчев, за да го изгонят? Имаше ритници и шутове отзад. Не искам да омаловажа успеха на ЦСКА, но това е безобразие на този човек. Така не бива. Не се нуждае ЦСКА от това. Ако беше станало 1:1?  Гледайте, тук е пълно с делегати. Това не е феърплей. Второр се игра 15 минути, Галчев лежа толкова много...". 

"Това не ни беше един от най-добрите мачове, но в никакъв случай този отбор на ЦСКА не за купата. Не проумявам защо Станислав Тдорово го направи. Това е класическо пребиване. Този е нещастник гологлав! Най-добре щеше да е ако финала беше ЦСКА - Литекс, че да е феърплей. Не трябваше да го играем този финал".

"Борихме се повече от Берое, но този хубавец ни поряза. Излиза ,че се оплаквам само от него, но все пак преди мача ме предупреждаваха да внимавам, че може да ни пореже. Все пак си мислех, че е международен съдия и едва ли да стане така, но картинката не беше различна. Момчетата плачат в съблекалнята, това не беше феърплей. Опитахме се да спасим честта на българския футбол, да говорят каквото искат. Гледайте го това второ полувреме. Знаехме, че след 55-та Галчев не може да ходи. Един гол и една греда. Какво имаха повече ЦСКА? Сам ни довърши съдията".

"Срещу Лвески в Монтана също не ни дадоха дузпа, после го наказаха съдията и какво от това? Не бих казъл, че ни пречат тъмни сили, опитахме се за честта на спорта. Стигна се до там Стоичков да ме успокоява, какво да говоря повече? Извинявам се, не е нещастник съдията. Не е щастлив човек просто", заяви той.