Новият футболен симулатор Pro Evolution Soccer (PES) 2018 включва футболни звезди като Луис Суарес, а посланици, промотиращи играта са великите Диего Марадона и Дейвид Бекъм

За шестнадесета поредна година, запалените по футбола геймъри ще имат възможността да изживеят спортните си мечти върху виртуалния терен в играта Pro Evolution Soccer (PES). В нея те ще могат да преиграят лично важни срещи от световните шампионати пред конзолата или компютъра си и да докажат на себе си и на света, че са новите суперзвезди в една от най-техничните и комплексни спортни игри на пазара.

Премиерата на PES 2018 за мнозина е събитие, съизмеримо с важен футболен шампионат. А ако се съмнявате, че подобно сравнение е уместно, ще добавим, че Диего Марадона и Дейвид Бекъм са сред звездите, превърнали се в посланици на новата игра, а нейната обложка ни посреща с лицето на неудържимия Луис Суарес. Друга любопитна подробност е, че в новото издание на PES на футболния терен ще се появи и още една доказана легенда Е позната от доста по-различен спорт, а именно - Юсейн Болт. Споделял нееднократно амбициите си да се пробва във футбола, след като приключи с леката атлетика, олимпийският рекордьор логично е най-бързият играч в PES 2018, изискващ тотално различна тактика и контрол в сравнение примерно с Неймар.