Холандецът Андвеле Слори вече е в България и до часове се очаква да подпише договор с Левски.

Веднага след пристигането си, мениджърите Заберски и Жейнов, както и личният агент на играча потеглиха към Севлиево, където Левски ще гостува на Видима Раковски от 18.00 часа.

„Нямам търпение да видя в игра новия си отбор. Има някои малки детайли, които да се изгладят, но съм много щастлив да бъда тук в България и да играя с отбора в Европа. Мисля, че имам добър шанс да се представя в най-добрата си светлина”, заяви Слори.

„Сержиньо Грийн ми каза на момента, че няма какво да мисля, а направо да идвам и да се наслаждавам на футбола тук. Много съм горд да бъда част от тима на Левски. Знам, че хората тук са много приятни, много приятелски настроени.”

„Вчера влезнах в интернет и видях, че отборът става шампион почти всяка година, а последният път, когато те са печелили купата, мисля, че е през 2006 година. Така че направил съм си домашното.”

„Искам да се срещна със съотборниците си, колегите си, да се срещна с треньора и да започна колкото се може по-скоро. Първо ще ми трябва известно време, няколко седмици, за да се адаптирам, но искам да играя за Левски, много съм горд да бъда тук.”

„Грийн и Мюлдер ми казаха, че да играеш с 11 играчи е нормално, но с привържениците на Левски е като да си с 12 или 13 човека на терена.”

„Мога да играя като ляво и дясно крило. В Холандия играх отляво, в другите отбори играх отляво, отдясно, няма никакъв проблем за това. Не съм гледал мач на Левски, ще го направя днес, надявам се, че ще спечелят", каза още Андвеле Слори.