Ръководството на Левски определи цените на билетите за двубоя от 12-ия кръг на първенството с Локомотив Пловдив. Срещата ще се играе в събота от 18.00 часа на стадион „Георги Аспарухов".

Билетите ще се продават в деня на мача само на касите на стадиона от 10,00 часа до края на първото полувреме, информира официалната страница на „сините”.

Цени на билети: Сектор „А" - 6 лв., Сектор „В" - 5 лв., Сектор „Б" - 4 лв., Сектор „Г" (за гости) - 5 лв.

В същото време ветеранът в състава на Левски - Христо Йовов, поднови тренировки. Опитният играч вече е възстановен от контузията на бедрения мускул, която му попречи да вземе участие в последните срещи на Левски.

Треньорският щаб на „сините” обмисля варианта да пусне Христо още в двубоя с Локомотив Пловдив. Идеята е Йовов да навлезе в прилична форма до срещата с Лил от турнира Лига Европа следващия четвъртък.

Вариантите за позицията на Йовов са два. Единият е да играе зад нападателя Гара Дембеле, а другият е да връзва играта като разиграващ полузащитник.

За двубоя с Локомотив Пловдив ще се отвори дупка в средата, защото се очаква Дарко Тасевски да бъде наказан, тъй като получи червен картон срещу Литекс.