Треньорът на Левски Ясен Петров бе разочарован след загубата от Локомотив Пловдив с 1:2 на "Герена".

„Това е най-слабият ни мач. Отборът на Локомотив показа много добра игра и заслужено победи днес. Стояхме далеч от хората и изобщо им отстъпвахме по всички компоненти от играта. В градивен план не създадохме нищо стойностно и логично загубихме”, заяви Ясен Петров.

„Не мога да кажа конкретна причина за представянето ни днес. Много футболисти отсъстваха от основния ни състав. Йовов и Александров се завърнаха след травми и не са в най-добрата си форма".

"Всичко това оказа своето влияние. Не мога да коментирам ситуациите с жълтите картони на Александър Александров. Трябва да се вдигнем за следващия мач и да покажем друго лице срещу Лил”, добави Петров.


Защитникът Йордан Милиев заяви, че Левски е допуснал елементарни грешки и нормално те са били наказани.

„Щом сме загубили, явно не сме играли добре. Допуснахме елементарни грешки и бяхме наказани. Футболът затова е най-интересната игра, защото всичко се случва. Предстои ни много важен мач в четвъртък и трябва да измием срама от днес".

"Всичко тръгна от мача със Спортинг. Оттогава играта ни почна да спада. Стараем се да играем на добро ниво, но не всеки път се получава. Срещу Лил сме длъжни да дадем най-доброто от себе си и се надявам да зарадваме нашите фенове”, каза още Йордан Милиев.