Капитанът на Левски Владимир Гаджев заяви, че е много доволен от отстраняването на Берое от 1/8-финалите на турнира за Купата на България.

“Сините” се наложиха именно с единственото попадение на Гаджев в последните минути на срещата.

“Щастлив съм от победата. Купата е нашата втора цел. Отстранихме носителя на трофея, Берое са много труден отбор, накрая обаче физическите им сили се изчерпаха. Щастлив съм за това, което направихме днес”, коментира Гаджев.

“Искам да направя един апел към нашите фенове. Нека напълнят стадиона срещу Спортинг, както беше и в предишните ни двубои. Няма да си тръгнат разочаровани. Искаме да ги зарадваме, както и в предишните два мача тук”, каза още Гаджев.

Дарко Тасевски, който се завърна след контузия в състава на „сините” сподели, че най-после няма болки в крака, но все пак още не е готов физически за цял мач.

„Една грешка щеше да е фатална за нас. Имахме доста положения, така че като цяло сме доволни”, сподели Дарко Тасевски.

„Физически съм зле, но най-важното е, че нямам повече болки в крака. С времето всичко ще е наред. Има една седмица, за да вляза в ритъм за мача със Спортинг”, добави халфът.

„Всички знаем, че Берое е носител на Купата, съвсем нормално беше да е труден мачът, но най-важното е, че успяхме да бием. Дори и само един гол, все пак най-важното е, че продължаваме напред”, завърши Дарко Тасевски.