Ръководството на Берое се опитва да трупа точки на гърба на Левски. Мускулите, които показват от Стара Загора преди двубоя за купата на България днес от 16,00 часа, са фалшиви.

Шефовете на тима под Аязмото цяла седмица се пъчиха, че в знак на протест ще гледат двубоя от сектор "Г" с агитката, но в същото време поискаха 15 пропуска за ложата и 8 места за паркинга отпред.

"Няма какво да ги коментираме тези. Действията им говорят сами по себе си", обявиха "сините", на които им дойде до гуша от нападките от страна на Берое.


В същото време Ясен Петров включи изненадващо Дарко Тасевски в групата. За сметка на това обаче зачеркна за оставащите две срещи Христо Йовов. Бижутера се оплака от стара травма след мача с Гент.


"За Дарко ще решаваме до последно. Имаме доста проблеми, ще трябва да се оправяме с това, което имаме. Аз вярвам на играчите си. Надявам се също, че Гара Дембеле ще се опази от картон. Освен това купата е една от основните ни цели", коментира треньорът на Левски Ясен Петров.

Жълт картон е пети за Гара и го вади от дербито с ЦСКА напролет, ако, разбира се, не бъде продаден в чужбина.


Шефовете на тима пък решиха да се възползват от мача с Берое и ще пуснат още днес в продажба билетите за мача със Спортинг. Тя обаче ще важи само за притежателите на абонаментни карти, които се радват и на отстъпки.