Бившият капитан на Левски Георги Петков заяви, че все още не е наясно с бъдещето си. Вратарят не попада в плановете на спортно-техническото ръководство на сините.

На него му бе предложено да разтрогне договора си с клуба по взаимно съгласие, но бившият национал не се съгласи на този вариант. Сега Левски му търси нов клуб в чужбина.


"Бъдещето ми трябва да стане ясно на 5-6 януари. Дотогава не искам да коментирам каквото и да било", заяви Петков.


През лятото участникът в Шампионската лига Апоел Тел Авив изпрати оферта за Петков. Израелците даваха 150 хиляди евро за него, но тези пари се сториха малко на Тодор Батков.

Сега той е съгласен да се раздели с Петков и за два пъти по-малка сума. Интерес към Петков има от кипърски клубове.


Новият старши треньор на Анортозис Станимир Стоилов се е прицелил във вратаря. Мъри ще вземе 34-годишният футболист, ако очакваното му освобождаване от синия клуб стане факт.

Петков е поредният левскар, към който Стоилов проявява интерес. Специалистът опита да привлече левия бек Веселин Минев, ала сделката едва ли ще се осъществи заради трансферната сума от 500 000 евро, която иска да получи Тодор Батков.

Въпросът с преминаването на бившият играч на сините Станислав Ангелов обаче е актуален. Очаква се в очаква в близките дни той да подпише договор с кипърския клуб.