Голмайсторът на Левски Гара Дембеле изненадващо попадна в групата на "сините" за мача с Черно море. Срещата е утре на "Герена" от 21.00 ч.


Както е известно, Дембеле имаше травма, но явно лекарският щаб на столичани е успял да го възстанови. В 18-те попадна и капитанът Христо Йовов.

 

„За Гара ще преценяваме в последния момент. Всичко е възможно. Така или иначе имаме проблеми, които възникват след всеки един мач. Опитваме се да намерим най-точния вариант да изглеждаме все по-добре и по-добре", заяви треньорът Ясен Петров днес на пресконференция.

"Аз не смятам, че в последните два мача Левски изглеждаше зле. Напротив, играхме добре, но за съжаление не успяхме по най-добрия начин да се възползваме от труда, който сме положили и създадените голови положения".

"През тази седмица също се трудихме доста. Наблегнахме и на този компонент от играта и да се надяваме, че това, което в утрешния мач ще създадем като коефициент на полезно действие, ще бъде повече", добави Петров.


Ето и групата на Левски за мача. Божидар Митрев, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Марко Видович, Йордан Милиев, Владимир Гаджев, Даниел Димов, Дарко Тасевски, Сержиньо Грийн, Александър Алексаднров, Мариян Огнявнов, Даниел Младенов, Христо Йовов, Юло Матондо, Исмаил Иса и Гара Дембеле.