Наставникът на Левски Ясен Петров заяви, че победата над Литекс в миналия кръг е променила настроението на отбора от "Герена".

"След победата над Литекс настроението е друго. Това е вярно, но нищо съществено не се е променило. Работим по същия начин", каза пловдивският Джанини.

"Хубаво е, когато победиш в един такъв двубой, настроението е малко приповдигнато. Ние задължително търсим победите в оставащите кръгове. Така сме концентрирани", заяви Петров на кратката пресконференция преди заминаването на Левски за Пловдив.

"С никой от Славия не съм се чувал. Важно е ние как ще бъдем до края, а какво ще се случи, ще разберем довечера", допълни треньорът във връзка с днешния мач между Славия и Литекс, който до голяма степен решава дали Левски има шанс за титлата.

"Ние сме достатъчно мотивирани за утрешния двубой, важно е как ще си свършим работата. Добре се чувствам, че ще бъдем в Пловдив, това е родният ми град, нормално е да се чувствам добре", завърши Петров.

Той изрази надежда, че заместниците на наказания Минев и контузения Мюлдер ще се справят добре в утрешния мач срещу "смърфовете".