Бившият национален вратар на България Димитър Иванков обяви категорично, че няма да се завърне на "Герена" и отново да облече фланелката на Левски.

В момента Митко тренира със "сините", докато си реди трансфер в чуждестранен клуб. Както е известно, договорът му с турския Бурсаспор изтича в края на сезона и той няма да бъде подновен.

Миналата година Иванков стана шампион на Турция с Бурса и игра в групите на Шампионската лига.

"В Левски има трима талантливи и качествени вратари, които се справят много добре радващо е, че млад играч като Пламен Илиев е титуляр. Иначе аз съм израснал на „Герена" и за мен винаги е било удоволствие да тренирам на този стадион".

"Доста неща са се променили, откакто за последно бях тук. Жалко, че не успяхa да се преборят за шампионската титла. Дойдох да се видя с приятелите си в Левски, да потренирам и да поддържам форма. Прегледа ме и докторът на клуба, за да видим как се възстановявам от контузията".

"Със сигурност няма да остана да играя в Турция или в Левски. Преговарям с друг клуб и засега нещата са на 80 процента, но няма да кажа кой е отборът. Със сигурност обаче не от Турция или САЩ", заяви Иванков.