Родният вицешампион Левски, който записа втора поредна "нулева" година, явно си е взел поука от слабите резултати напоследък.

Тимът от "Герена" продължава с лятната си селекция, като "сините" могат да се похвалят с поредното си ново попълнение - Орлин Старокин от Черноморец Бургас.

Сделката вече е пред финализиране, като дълго време се смяташе, че новият наставник на "акулите" Димитър Димитров - Херо няма да пусне защитника в София, тъй като иска да гради състава около него.

В крайна сметка от Черноморец са решили да дадат възможност на Старокин да се развива, като играчът тренираше със "сините" от 17-ти юни, но трансферът бе под въпрос, след като се проточи близо месец.

До този момент "сините" вече си осигуриха услугите на "новия Дембеле" Сьорд Арс, Иван Цветков, Александър Башлиев, Тодор Христов и Симеон Райков.

Орлин Старокин е юноша на ЦСКА, като той бе пред трансфер в Левски още през зимната пауза, но тогава Веселин Минев остана при "сините" и закупуването на Старокин бе отложено във времето.

Старокин е ляв бек, като той е роден на 8-ми януари 1987 година. Защитникът беше твърд титуляр в отбора на Черноморец Бургас през миналия сезон.

Към Бургас заминават Александър Киров и Борислав Балджийски, които са част от сделката между Левски и Черноморец за Старокин.