От националният фенклуб на Левски приканиха днес всички фенове на тима да приветстват в петък новите попълнения на отбора.

Те ще бъдат представени в 10.30 часа от Георги Иванов-Гонзо, а запалянковците на "сините" от Сектор "Б" подканиха останалите да направят като тях и да подкрепят играчите.

"Нека приветстваме новите попълнения и пожелаем успех на "сините" през новия сезон", обявиха ултрасите чрез официалния си сайт.

В същото време се разбра, че юношата на Левски Джунейт Яшар ще продължи кариерата си в Калиакра. Яшар ще е петото лятно попълнение на каварненци.

Полузащитникът, който игра за последно в Несебър, ще се присъедини към Калиакра на 24 юни, когато отборът стартира лятната си подготовка.


Футболистът, който е роден в Асеновград, е добре познат на феновете в Каварна, тъй като игра на два пъти в морския град през 2007-а и 2009-а година. Защитавал е още цветовете на Черноморец (Бургас), Левски, Славия и Чавдар (Бяла Слатина).

Той е третият левскар, който отборът на Адалберт Зафиров привлича това лято. Преди него с клуба подписаха Иван Цачев и Юлиян Петков.