Холандецът Сьорд Арс ще взима на "Герена" 12 000 евро месечна заплата. Както е известно, Арс дойде в Левски да замени Гара Дембеле.

Същата сума взимаше и французинът в началото на престоя му на "Герена". След отличните изяви на Гара със "синята" фланелка босът на Левски Тодор Батков вдигна с около 50% възнаграждението на Дембеле.

Това беше вследствие на офертата на Вердер Бремен през януари, която Левски и Гара решиха да отхвърлят.


В същото време "синята" легенда Павел Панов призна, че очаква предстоящия футболен сезон с оптимизъм относно представянето на Левски. Според Панов, това е годината на "сините", които имат голям шанс да триумфират с титлата и Купата под ръководството на Георги Иванов.


Светилото добави, че направената селекция е добра и Гонзо е направил всичко възможно, за да привлече най-добрите играчи от вътрешното първенство.


"Не искам да прибързвам с изводите, преди да е започнало първенството, но имам чувството, че това ще е годината на Левски и Георги Иванов. Познавам много добре Гонзо и затова съм оптимист, тъй като никога не се отказва и се бори до последно", коментира Панов.