Защитникът на ЦСКА Иван Бандаловски даде интервю в предаването "Зона спорт", в което заяви, че не е обиден на своя роден тим Левски.

"Успях да си отпочина и се чувствам добре. Вече започнахме подготовка. Поставям си за цел да вземем титлата и купата и да покажем по-добри игри от пролетта", заяви бранителят.

"Началото ми в ЦСКА бе трудно - бях контузен, с наднормено тегло. Тогава знаех, че трябва да изчакам зимната пауза, за да играя отново. През зимата говорихме с Милен Радуканов и разбрах, че това е последният ми шанс за голям футбол."

"Започнах да давам най-доброто от себе си и това даде резултат", допълни десният бранител.

"Бил съм като малък в Левски, сега съм щастлив в ЦСКА. Чувствам се много добре, феновете ме приеха. Не съм бил обиден на Левски, просто бях взел решение да отида в Ловеч."

"Между Литекс и ЦСКА разликата е огромна. Те станаха шампиони и имаха само 3000 човека публика. ЦСКА като става шампион има поне 20 000", иронично заяви по адрес на ловчанлии националът.

"Беше доста тежко за мен във Фейенорд. Аз отидох млад там и направих доста грешки. Сега, ако отида в чужбина, няма да ги повторя."

"Не знам интерес от Лацио, чух от вестниците. Трябва да говорите с ръководството. Искам да остана в ЦСКА и да постигна целите си, но е нормално, ако дойде някоя сериозна оферта, да изляза навън."

"Трудно ще намерят заместник на Гара Дембеле, но Левски си е Левски. Имат и други силни футболисти. Ще е интересно първенство, но дано ние сме пред тях", завърши Иван Бандаловски.