Треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо обяви, че е впечатлен от новото попълнение на "сините" Сьорд Арс. Холандецът е гласен за заместник на Гара Дембеле.

„Имам отлични впечатления от Арс още преди да го вземем. Той малко изостана с подготовката. Започна малко по-късно. Има какво да наваксва. Впечатленията ми от него са добри".

"Това, което виждам в него, е, че е човек, който търси във всяка една ситуация гола. На нас точно такъв човек ни трябва след напускането на Гара Дембеле, който да реализира всички положения, които създаваме и да материализира труда на целия отбор”, заяви Гонзо.


„Не трябва да има сравнения между футболистите. Всеки един си има негов стил. Всеки един по негов си начин е помагал на отбора. Най- важното за един централен нападател е да вкарва голове и да решава мачове. Оттам нататък кой на кого прилича и кой какъв стил има е без значение.”

„Всички футболисти, които са тук ще играят по 45 минути в мача с Локомотив. Арс няма да направи изключение. Казвам, че е назад в подготовката, защото имаше бягания, които той трябваше да наваксва и нормално при него така се получи и затова върнахме малко програмата. Но пак казвам, няма никакъв проблем той да играе срещу Локомотив София”, завърши Гонзо.