"Сините лалета" повяхнаха още преди началото на сезона. Опорният халф Сержиньо Грийн и десният бек Дъстли Мулдер пропуснаха сутрешната тренировка на Левски, тъй като се оплакват от контузии, след контролата с Локомотив София.

Полузащитникът е получил силен удар в крака от играч на столичните железничари, а бранителят си удари лошо главата и имаше съмнения дори за комоцио.

Направеният му днес сутринта преглед обаче показа, че няма нищо сериозно и скоро Мулдер ще може да се включи в заниманията на своите съотборници.

Новата звезда на Левски - Сьорд Арс пък беше освободен от Георги Иванов-Гонзо и си замина за родината. Там нападателят трябва по най-бързия начин да си събере багажа и да се завърне у нас, за да продължи подготовката си с Левски.

Утре левскарите ще тренират по два пъти на своята база в София. Сряда съставът на Левски потегля за Австрия, където ще проведе втория си подготвителен лагер.

В него ще бъдат изиграни шест приятелски срещи, които ще бъдат доста важни за определянето на титулярното ядро в началото на новия сезон.