Феновете на Левски готвят мощна подкрепа за отбора в мача с Черно море от втория кръг на "А" група. Сините привърженици са се заканили да изпълнят сектора за гости на стадион "Тича" и да подкрепят своите.

От вчера се организира екскурзия за Варна. Повечето привърженици ще пътуват с влакове. Очаква се в събота и доста фенове да тръгнат с личните си автомобили за морската столица.


Левскарите се радват и на много фенове в региона. На морето пък в момента са и доста отпускари, които викат за сините. Очаква се около 2000 фенове да се изсипят на "Тича" в събота за дербито.


Левски ще ангажира самолет за мача с Черно море във Варна, съобщиха от клуба. В предишните години ранните отпадания на сините от Лига Европа бяха следвани от пътувания със сухоземен транспорт до морето, за да се пестят пари. Така беше преди три години, когато гафът с БАТЕ Борисов доведе до затягане на коланите.


Сега обаче шефовете са осигурили лукса на играчите да летят. Клубният автобус на Левски също ще пътува до морската ни столица, където ще чака отбора на местната аерогара.

Само Левски, ЦСКА и понякога Славия ползват въздушен транспорт за мачовете във Варна и Каварна. Останалите отбори от Западна България се лашкат по 6-7 часа до морето с автобусите си.