Легендата на Левски Николай Илиев коментира най-наболелите въпроси, свързани със "сините" от "Герена".

"Следващите 3 мача на Левски с Миньор, Литекс и Лудогорец ще дадат много отговори. Ще се види накъде е тръгнал отборът и какво е свършил Гонзо за времето, което води тима".

"Надявам се, че тези десетина дни почивка, които имаше в паузата от шанмпионата, заради мачовете на националния отбор, да са помогнали на Левски да си стъпи на краката. Защото в предишните мачове не играхме нищо".

"Липсваше агресия, игровият ритъм беше на ниско ниво, а чужденците на мен не ми харесват. За да дойде чужденец в България като цяло той трябва да е с класа над българите. Тези на Герена обаче не са нищо особено", категоричен е бившият защитник.


"Нека се върнем обаче на предстоящите двубои. Този с Миньор ще е много тежък. Знаете как в Перник посрещат Левски. Напрежението се нагнети допълнително от случилото се на стадиона в града".

"По принцип е нормално главните заподозрени да са нашите фенове, но не изключвам възможността това да са го направили и привърженици на Миньор. Не че обвинявам някой, но всичко е възможно", каза още екснационалът.


"Предвид състоянието на нашия отбор е нормално всеки тим от "А" група да се надява да вземе нещо от този състав на Левски. Още повече, че знаем каква е атмосферата в Перник. Пожелавам на Гонзо да спечели и трите предстоящи мача".

"Аз отдавна съм казал, че за мен той избърза с навлизането в треньорската професия. Проблем пред него е фактът, че много трудно у нас могат да се съвместяват 2 длъжности като треньор и спортен директор".

"Все пак знам, че Гонзо ще даде всичко от себе си за отбора, който да направи една хубава серия от победи, която ще вдигне Левски", добави Илиев.