Централният нападател на родния вицешампион Левски Сьорд Арс ще тренира с една от детските възрастови групи в школата на тима от "Герена".

Холандският голаджия, който не показва истинските си възможности, откакто премина при "сините" през лятото, е отстранен временно от спортно-техническото ръководство на отбора.

"Лалето" е натирен да поддържа форма с децата, заради скандалното си изказване пред медиите в родината си, че изпълняващият длъжностите треньор и мениджър в Левски  Георги Иванов - Гонзо пуши в съблекалнята на тима.

Само преди няколко дни се появи публикация в Ниската земя, в която Арс коментираше впечатленията си от Левски и организацията в клуба.  Той похвали отбора, твърдейки че Левски е известен в цяла България, но централният нападател разкри, че треньорите на "сините" пушат в треньорската стая.

Предполага се, че именно това е причината нападателят да тренира с децата на Левски. Още по-любопитно е, че стрелецът не тренира със старшата възраст, а с по-малки на години деца.

Още преди изцепката на Арс пред медиите в родината му стана ясно, че той почти сигурно ще се завърне в предишния си клуб Цволе през зимния трансферен прозорец.