Ръководството на Левски може да осъществи изходящ трансфер до края на месеца. Става въпрос за продажбата на Владо Гаджев, който е желан от китайски клуб - Ханджоу Гринтаун. За подобен трансфер се заговори още преди Нова година.

Хора от щаба на Ханджоу вече са наблюдавали мачове на Гаджев във вътрешното първенство и за националния отбор, като са останали доволни от видяното и сега готвят конкретна оферта.

Предложените лични условия на играча също били примамливи. Владо обаче все още се чуди дали да приеме офертата и да замине за далечен Китай.

Ако сделката стане, то в касата на "Герена" ще влязат около 500 000 евро. За осъществяването на трансфера могат да помогнат и отличните връзки на Иво Тонев в Китай.

Именно той уреди трансферите на Мартин Камбуров в Далиен през 2010 и на Сьорд Арс в Тиендзин Теда.

В същото време Арс се присъедини към лагера на сините" в Агия Напа. Холандецът е собственост на Левски, но през последната година игра под наем в Тяндзин Теда, където отбеляза 13 гола в 29 мача.

Припомняме, че пропадна възможността Арс да осъществи трансфер в Холандия и така, нападателят ще играе за сините през пролетта.