Левски е все по-близо до подписването на спонсорски договор с "Газпром". В момента президентът на "сините" Тодор Батков е в Москва, като до дни се очаква да се стигне до споразумение и подпис.

Най-вероятно контрактът между Левски и "Газпром" ще влезе в сила от лятото.

"Има и още няколко клуба, които преговарят с "Газпром", така че образно казано чакаме на опашката. Все пак преди нас са големи европейски грандове, шампиони в страните си, а някои и на Европа".

"Не искам обаче да им споменавам имената. Не знам да са разговаряли с други, освен с нас. Надявам се съвсем скоро да можем да зарадваме нашите привърженици с тази радостна новина", разкри Батков пред "tv7".

В същото време последните две зимни попълнения в Левски – Рене Михелич и Гари Родригес, за първи път тренираха на стадион "Георги Аспарухов“. Двамата взеха участие в заниманието, което бе първо за "сините" след прибирането им от Кипър.

Словенецът и холандецът се присъединиха към Левски на лагера в Агия Напа. Михелич преди това бе в София на преговори, а Гари Родригес за първи път стъпи в столицата ни вчера.