Наставникът на Левски Антони Здравков призна преди утрешния сблъсък с Литекс, че нападателите на тима Цветан Генков и Димитър Макриев са затормозени с психологически проблеми.

"Генков и Макриев имат психологически проблем, но са опитни футболисти със солиден стаж и могат да го преодолеят", започна Сухия на днешната пресконференция.

"Ларсен Туре не би могъл да играе като централен нападател, тъй като няма да се ориентира добре, когато някой го пази по-отблизо. Разговарял съм с него и той е споделил това с мен."

"Смея да твърдя, че познавам много добре техния отбор. Литекс е тим, който е окомплектован с добри, млади и опитни футболисти. Още преди време казах, че Цветков и Миланов са бъдещето на Литекс."

"Сега мога да добавя и други играчи, като Недялков, Попов, Ваюши, които са много млади. Бодуров държи тяхната защита и играе във всеки мач на националния отбор. Джазула е опитен футболист."

"През него минават всички топки. Имат опитен нападател, като Мирослав Манолов, а и добър чужденец, какъвто е Джордан", добави Здравков, който коментира и фланелките с надпис "7:2" на Вечното дерби.

"Това е закачка между двата клуба свързана с мачове от историята. Не мисля, че е станало кой знае какво. Ако от ЦСКА излязат с фланелки 5:0, ние може да направим същото, а и да излезем с още няколко различни", завърши специалистът.