Треньорът на Левски Антони Здравков бе крайно разочарован след втората поредна загуба във "Вечното дерби" срещу ЦСКА.

"Сините" отново загубиха с 0:1 от своя противник, макар че преди този мач отборът бе сочен за фаворит заради кадровите проблеми в лагера на противника.

Специалистът пое цялата вина за поражението.

"В последните 20 минути се почувства умората у нас. Не съм съгласен, че нашите футболисти не се представиха на ниво.

"Треньорът е виновен, щом не можем да вкараме. Вината е изцяло в мен. Нормално е да се търси причината изцяло в мен.

"Допускаме гол в последните секунди, при положение, че Ларсен Туре не си покрива човека. Това е тотална липса на професионализъм.

"Пропускаме с лекота положения, трябваше да реализираме. Няма никакъв комплекс от Стойчо Младенов.

"Ако си бяхме вкарали головете, щяхме да спечелим. Така беше и с Ботев, вкарахме си и бихме. Така трябваше да е и сега, но не знам какво става.

"Доверието е едно на ръка, Батков ясно ми е казвал какво трябва да се прави. След като нашите играчи не могат да вкарват, значи ние с Топузаков не можем да ги накараме да вкарат гол.

"След като ръководството ме е поставило, ще си изпълня задълженията. Когато каже ръководството, че трябва да си ходя, ще си ходя. Аз просто обичам много Левски и не искам да преча.

"Имат право да скандират за оставка. Не ги упреквам, това което искат е съвсем нормално. Нямаме победи, нямаме голове, затова разбирам хората.

"Положения имаше не едно и две във всички тези мачове, но просто не ги реализирахме. При всички положения и умората ни повлия.

"Правехме всичко възможно да не допуснем гол в последните минути. А в последната атака Ларсен Туре с тотален непрофесионализъм си изпусна човека във фронтална близост до вратата.

"А иначе си създаваме положенията, не ги вкарваме, а накрая допускаме грешка и ни бият, вместо сами да си успокоим нещата", заяви Здравков веднага след мача.