Спортният директор на Левски Георги Иванов коментира предстоящото в неделя Вечно дерби срещу ЦСКА. Той припомни, че като футболист на "сините" почти винаги тероризираше "червения" отбор.

"Ние сме готови за реванш срещу ЦСКА. Не мога да кажа по какъв начин ще играем. Мога да гарантирам, че футболистите ще излязат за победа", каза Гонзо пред bTV.

"ЦСКА също търси стила си. Те също имат много нови. Когато играят Левски и ЦСКА никой няма предимство. Аниете ще бъде картотекиран за мача. Абсолютно нямам притеснения преди дербито."

"Вярвам в отбора. Няма по-хубави мачове от тези срещу ЦСКА. Аз винаги съм изпитвал удоволствие от тях. В такива мачове един играч трябва първо да докаже себе си, да защити клуба и след това да мисли за премии."

"Този мач ще е различен от миналите четири. Не трябва да мислим за миналото. Когато аз играех, за 7-8 години, ЦСКА имаше сигурна една, или две победи."

"Наско Сираков? Винаги съм бил в прекрасни отношения с него. С изключение на кратък период, когато прехвърчаха искри. Той има място в историята на клуба."

"Не сме се срещали. Мога да работя с всеки за доброто на Левски. Всеки, дал името си за Левски, винаги може да помогне със съвет. Когато не си в клуба, трябва да уважаваш институцията. Всеки от нас обича клуба и може би заради това прехвърчат искри."

"Не искам да се връщам назад. Не е тайна, че исках българин да е треньор, но щом не се е получило, значи Мурсия е най-добрият вариант. Смятам, че Мурсия помогна на отбора. Налага нова методика."

"Надявам се и резултатите да бъдат добри. Той иска повече докосвания, подавания, той ще вкара доста нови неща и това ще бъде в положителен аспект."

"За първи път се срещнах с Мурсия в Мадрид и той знаеше всичко за състава. Във футбола има технологично време, в което един отбор се сработва. Мисля, че тези играчи, които ние имаме, трябва да се адаптират към един нов стил на игра."

"Още не е започнало първенството, а вие говорите за смяна на треньора, аз няма да допусна напрежение в клуба, дошло от медиите", увери Иванов.